Acces Consciousness ® - Praktijk Uitzicht door Inzicht

Acces Consciousness ®

Hoe heerlijk is het om altijd in beweging te zijn met alle energieën die aanwezig zijn in het universum en altijd samenwerken :
fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
En hoe fantastisch is het dat er meerdere krachtige, eenvoudige en diepwerkende methodes zijn die jou direct ondersteunen in de hulpvraag/ uitdagingen die je tegenkomt en bijdragen aan jouw gewenste resultaten.

Ook Acces Counciousness ® biedt je vele verschillende mogelijkheden om volledig bewust te worden  van jezelf / je leven en te gaan functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent.
In mijn coaching maak ik hier met super veel plezier gebruik van waar ik verschillende scholingen altijd in blijf volgen.
Graag geef ik je veel tips en handvatten mee vanuit Acces hoe je zelf in je dagelijks leven om kunt gaan met je eigen groei hier in.
De acces clearingstatement is o.a. een geweldige manier om los te kunnen laten en ruimte te creëren voor nieuwe keuzes en mogelijkheden.

Dit is een meer dan fantastische mogelijkheid om je leven echt steeds meer in te richten zoals je het zelf wilt zonder oordelen, conclusies, projecties etc.

Daarnaast is Access Bars ® ook 1 van de mogelijkheden om vanuit Acces Consciousness ® gebruik van te maken.

Acces Bars is voor mij één van de gouden methodes om mee te mogen werken in mijn praktijk om vastzittende energie vrij te laten en te kiezen voor nieuwe mogelijkheden.

De BARS (staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en conclusies worden opgeruimd.

Alles wat je hebt opgeslagen in jezelf, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.
Je kunt het vergelijken met het opschonen en deleten van de harde schijf van je computer: het verwijderen van oude bestanden en ongebruikte programma’s die ruimte innemen en je energiesysteem traag en overladen maken.

Een Bars-sessie geeft rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en als gevolg daarvan ook in je lichaam.
Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties te veranderen. En word er ruimte gemaakt voor nieuwe mogelijkheden.

De mensen die een Bars sessie hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, hoofdpijn.
De veranderingen zijn het sterkst waarneembaar na 3 á 4 weken.

Tijdens de sessie lig je aangekleed op je rug op een massage tafel.
Je mag je heerlijk ontspannen met je ogen dicht en als je liever wilt kletsen is dat ook helemaal oké.

Mooie ervaringen:

Ik ben erg blij met de Access Bars/ Body sessie die je mij gegeven hebt.
Zo fijn hoe je mij kan teruggeven wat je waarneemt.
Dit laat mij overduidelijk zien wat er speelt bij mij.
Daarbij stel je mij ook nog de juiste vragen, waardoor ik inzichten krijg.
En tot slot help je met jouw tools het ook weer lichter en ruimer te maken, zodat ik na de sessie opgeruimder verder kan.
Liefs Bauke

Janny:
Het is heerlijk om een bars sessie van Manon te ontvangen. Ik werd heel hartelijk en warm ontvangen in een mooie praktijkruimte.
Manon geeft in liefdevolle aandacht de bars sessie en voelt goed aan wanneer er evt. een clearing nodig is, het klopt helemaal.
Wil je meer rust en ontspanning of juist meer helderheid, dan raad ik een bars sessie bij Manon van harte aan!

Meerdere bars sessies zijn aan te raden. Ongeveer 3 tot 4 weken er tussen.
En omdat ik altijd ga voor continuïteit en het behalen van de meest krachtigste resultaten omdat jij en/ of je kind dit verdienen. Bied ik de Acces Bars sessie met clearings per 3 aan.

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen:
1 x 90 minuten en
2 x 60 minuten met diep werkende clearings voor € 345,-

Je kan in 3 termijnen betalen van € 115,- per keer (vrijgesteld van btw)

Kinderen tot 12 jaar:
Afgestemd op de behoeftes en werking van de energie van het kind:
3x 30 tot 45 minuten bars met clearings en
2 x 15 minuten voor het uitkiezen van een krachtflesje (bloesemremedie) voor de verdere innerlijke ondersteuning voor € 211,-

Je kan in 3 termijnen betalen van € 70,- per keer (vrijgesteld van btw)

HIER kan je contact opnemen voor de Bars sessies met diepwerkende clearings.

Nog meer mooie Bars ervaringen:
– Het is heerlijk om te bemerken dat ik mij steeds minder zorgen maak over van alles. Er is meer rust en minder twijfel bij het maken van keuzes.

– De constante ‘nadenk computer’ in mijn hoofd is echt tot rust gebracht.
Ik maak mij veel minder druk om de details van dingen en voel veel meer vertrouwen in alles wat er op mij afkomt.

– Onze dochter slaapt weer onafgebroken in haar eigen bed zonder er steeds uit te komen. Waardoor ze in de ochtend uitgerust wakker en de dag met plezier volhoud.

– Mijn dochter is zichtbaar minder streng voor zichzelf geworden. Ze geeft zichzelf niet meer zo snel op haar kop als ze in haar ogen iets ‘verkeerds’ heeft gedaan. Ze komt ook veel ontspanner uit school. Zo fijn om te zien.