Resultaat achter de methode - Praktijk Uitzicht door Inzicht

Resultaat achter de methode

PSYCH-K® is een krachtig veranderingsproces met blijvende resultaten.

Middels spiertesten of de biotensor communiceer je met je onderbewustzijn om doorgaans in enkele minuten belemmerende gedachten, blokkades en stress te herprogrammeren naar gewenste overtuigingen.
Daardoor kun je steeds meer persoonlijke kracht, innerlijke rust, helderheid en vreugde toelaten in je leven! De veranderingen komen van binnenuit en zijn blijvend.
Tijdens het veranderingsproces met PSYCH-K® worden je linker- en rechterhersenhelft naar een ‘staat van hele-brein’ gebracht waardoor jouw logisch denken en emotionele gevoeligheid gelijk komen te liggen. Daardoor ontstaat er ontspanning en vinden veranderingen plaats: herprogrammeringen.

Voor wie is PSYCH-K geschikt?
PSYCH-K is geschikt voor jong en oud. Het veranderingsproces wordt vergemakkelijkt voor jezelf als je openstaat voor een holistische benadering van lichaam, geest, emotie en spirit.
En als je daarbij verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven, ook als dat soms confronterend voor je is, dan bevindt je je op een fantastische weg naar verandering!  Samen met een liefdevolle en nieuwsgierige houding zorg je voor het bereiken van mooie gewenste resultaten!
Ik nodig je dan ook graag uit voor een GRATIS kennismakingsgesprek. Meld je HIER aan.
Er wordt wel eigen inzet van je gevraagd, het gaat niet vanzelf.
Je hoeft het niet alleen te doen, ik sta het hele proces van verandering naast jou en/of je kind. Er is altijd aandacht voor praktische tips en actiepunten voor in je dagelijks leven.

PSYCH-K is wetenschappelijk onderbouwd na jarenlang hersenonderzoek.
Hierover kun je lezen in het boek ‘De biologie van de overtuiging’ van Bruce Lipton.
Robert Williams is de grondlegger van PSYCH-K en heeft dit veranderingsproces verder uitgebouwd tot een praktische werkmethode middels spiertesten. Bij jonge kinderen is het gebruik van een biotensor een goede vervanging.

Lees HIER verder over de overige methodes.

Verander je onbewuste overtuigingen en je leven verandert
Jouw werkelijkheid wordt gecreëerd door je eigen gedachten. Elke gedachte die je vaker herhaalt/vaker hoort wordt je overtuiging.
5% van onze gedachten, komt uit je bewustzijn : Je bewuste geest.
En 95% van onze gedachten, dus je overtuigingen, komt voort uit je onderbewustzijn: Je onbewuste geest.
Je onbewuste overtuigingen regeren, ze zijn de baas. Wil je echt en makkelijk veranderen, dan dien je dat op het niveau te doen van je onderbewustzijn. De veranderingen komen dan van binnenuit en zijn blijvend.

Alles draait om intentie, echte aandacht.
PSYCH-K is een spiritueel proces. En spiritueel hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Je maakt gebruik van verschillende werkelijkheidsniveau’s: Objectieve, subjectieve, symbolische en holistische werkelijkheid.

Nog wat extra informatie over PSYCH-K voor als je nieuwsgierig bent.
Je werkelijkheid wordt gecreëerd door je eigen gedachten. Elke gedachte die je vaker herhaalt wordt een overtuiging. 5% van onze gedachten komt uit je bewustzijn: Je bewuste geest:
– Denkt in termen als wilskracht, abstractheid (liefde, haat, rijkdom, armoede), stelt doelen en beoordeelt.
– Heeft een beperkte verwerkingsmogelijkheid, kan 1 tot 3 gebeurtenissen tegelijk verwerken.

– Probeert steeds opnieuw zijn best te doen, positief te denken en affirmaties te gebruiken zonder meestal echt gewenste resultaten te behalen. Waardoor je bijvoorbeeld gefrustreerd en vermoeid raakt.

En 95% van onze overtuigingen komt voort uit je onderbewustzijn: Je onbewuste geest:

– Is altijd op de achtergrond aanwezig en bepaalt hoe je denkt over jouw werkelijkheid!
– Deze heeft dus de grootste invloed op je gedrag, gedachten en emoties.
– De veranderingen via PSYCH-K vinden op dit niveau plaats, vanuit de kern, van binnen uit!
– Denkt in gewoontes, werking van je organen, bloedsomloop, lichaamsbeweging etc.
– Heeft een uitgebreide verwerkingsmogelijkheid van meer dan duizenden gebeurtenissen tegelijkertijd om te verwerken en uit te voeren.