Methoden overig - Praktijk Uitzicht door Inzicht

Methoden overig

NEI

De NEI, Neuro Emotionele Integratie, is een methode die ingezet kan worden om op een prettige en betrouwbare manier inzicht te krijgen in je onderbewuste gevoelens en emoties. Waardoor emotionele blokkades erkend, geaccepteerd en losgelaten kunnen worden. De HBO opleiding heb ik hiervoor in 2009 afgerond.

Nieuwetijdskindercoach

De HBO Nieuwetijdskindercoach opleiding heb ik afgerond in 2013. Waardoor er verdieping tot mijn beschikking gekomen is om in te zetten bij kinderen en tieners met angsten, onzekerheden, gedragsproblemen, prikkelgevoeligheid, hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, leerproblemen, AD(H)D, autisme etc. Ik vind het hierbij heel belangrijk om ouders actief te betrekken bij het behalen van de gewenste doelen voor het kind/gezin.
Verpleegkundige

Verpleegkundige

Naast het werk in mijn eigen praktijk heb ik 15 jaar, gewerkt als verpleegkundige (BIG-geregistreerd). Verder heb ik werkervaring opgedaan in het ziekenhuis, de thuiszorg, ouderenzorg en in de terminale zorg (werken in een hospice). Door deze ruime ervaring ben ik reeds met zeer diverse klachten, problemen en emoties van mensen in aanraking gekomen. Ruime medische- en psychosociale kennis is dan ook aanwezig. Waarbij ik het belangrijk vind samen te kunnen werken met mijn collega’s in de reguliere zorg.