Over mij - Praktijk Uitzicht door Inzicht

Over mij

Hallo, mijn naam is Manon.
Na 19 jaar samen geweest te zijn ben ik inmiddels gescheiden en woon ik met onze 2 dochters samen in co-ouderschap . Volop geniet ik er van vlak bij het bos te wonen.

Maar wat ik hier nu echt graag met je wil delen is dat 12 jaar geleden onze oudste dochter is geboren en ik toen een bijna dood ervaring heb doorgemaakt waardoor ik nog intenser, dankbaarder en nog meer aanwezig in het aardse leven sta. En dit mijn hele leven totaal heeft veranderd.

Dat 10 jaar geleden onze jongste dochter is geboren. Ze huilde heel veel als baby. Heeft vanaf haar tweede jarenlang slaapproblemen gehad. En reageerde extreem op gevoeligheden zoals ‘stukjes in haar eten, gekriebel op haar huid, harde geluiden, veranderingen, sferen om haar heen, uiterste in emoties’.
Inmiddels werkte ik in mijn eigen praktijk vooral met de specialisatie onverwerkte emoties. En ben ik ook de nieuwetijdskindercoach opleiding gaan volgen. Hierdoor werd mij ook steeds meer duidelijk over de gevoeligheid en het gedrag van onze jongste dochter en hoe hiermee om te gaan. Maar ook de gevoeligheid van onze oudste dochter die hier veel introverter mee omgaat. Ze is zich van zoveel gewaar, waarbij veel meer ongemerkt haar emmer vol liep dan dat ik doorhad.
Hoe prettig is het dan om je kind op een zo goed voelende en ‘juiste’ manier te helpen en te leren omgaan met alle uitdagingen. En soms als mama weet ik het ook even niet hoor.

Het is heerlijk om te zien dat ik twee dochters heb die doorgaans blij zijn, zich goed voelen, en leren omgaan met de uitdagingen in hun leven.

En tuurlijk knalt het hier thuis ook nog wel eens. Dat is oké. Hoe fijn is het om te weten en er op te vertrouwen dat de kinderen en ik elke keer weer de intentie hebben om de uitdagingen vanuit licht, liefde en rescpet voor jezelf en elkaar aan te gaan.

Al mijn eigen levenservaringen en scholingen hebben er toe bijgedragen dat ik mijn verlangen echt ben gaan volgen en nu de meest mooie coachingstrajecten aanbied aan jou en je kind!

Ik zie niet alleen jou en je kind. Ik zie jullie in volledige aanwezigheid van je lichaam, geest en ziel. Alles is altijd met elkaar in energie verbonden.
Ik zie altijd het grotere geheel en ik merk de onuitgesproken woorden en voel de emoties die er zijn. Of je hier nu zelf al bewust van bent of niet.
Ik ga voorbij aan moeilijke en pijnlijke gebeurtenissen en kies ervoor om door te groeien en te ontwikkelen als krachtig zelfstandig persoon.

Als ouder heb je de gouden sleutel in handen om je kind op te laten groeien tot een sprankelend, zelfstandig en krachtig persoon.

Als je mij beter zou kennen dan weet je dat
– Ik altijd thee drink en nooit koffie
– Ik dol ben op de natuur en het liefst elk jaar tijd doorbreng in de bergen
– Mijn lievelings jeugdboeken van Thea Beckman zijn
– Ik nu graag boeken lees over de Wet van Aantrekking
– Mijn lievelingsdier van kleins af aan de pandabeer is

Neem HIER contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.