Over mij | Praktijk Uitzicht door Inzicht

Over mij

Hallo, mijn naam is Manon.
Ik ben getrouwd, we hebben twee dochters, wonen aan de rand van het bos en er loopt ook nog een lieve oude labrador rond. Heerlijk burgerlijk dus.

Maar wat ik hier nu echt graag met je wil delen is dat 9 jaar geleden onze oudste dochter is geboren en ik een bijna dood ervaring heb doorgemaakt waardoor ik nog intenser, dankbaarder en nog meer aanwezig in het aardse leven sta. En dit mijn hele leven heeft veranderd. En ik in liefde gebruik maak van de energie die door mij heen stroomt.

Dat 7 jaar geleden onze jongste dochter is geboren. Ze huilde heel veel als baby. Heeft vanaf haar tweede jarenlang slaapproblemen gehad. En reageerde extreem op gevoeligheden zoals ‘stukjes in haar eten, gekriebel op haar huid, harde geluiden, veranderingen, sferen om haar heen, uiterste in emoties’.
Inmiddels werkte ik in mijn eigen praktijk vooral met de specialisatie onverwerkte emoties. En ben ik ook de nieuwetijdskindercoach opleiding gaan volgen. Hierdoor werd mij ook steeds meer duidelijk over de gevoeligheid en het gedrag van onze jongste dochter en hoe hiermee om te gaan. Maar ook de gevoeligheid van onze oudste dochter die hier veel introverter mee omgaat. Ze is zich van zoveel gewaar, waarbij veel meer ongemerkt haar emmer vol liep dan dat ik doorhad.
Hoe prettig is het dan om je kind op een goed voelende en ‘juiste’ manier te helpen en te leren omgaan met alle uitdagingen.

En het is heerlijk om te zien dat ik twee dochters heb die blij zijn, zich goed voelen, volop van het leven genieten en steeds makkelijker omgaan met de uitdagingen in hun leven.
En dat ik en wij als ouders steeds meer rust en vertrouwen hebben gekregen in onze dochters en hoe met ze om te gaan.
En tuurlijk knalt het hier thuis ook nog wel eens. Dat is oké. Maar hoe fijn is het om te weten en er op te vertrouwen hoe een ieder van ons in dit gezin eigen verantwoordelijkheid neemt om weer bij rust, vertrouwen en plezier uit te komen. En we een krachtige bijdrage aan elkaar zijn.

Al mijn eigen levenservaringen en scholingen hebben er toe bijgedragen dat ik mijn verlangen echt ben gaan volgen en nu de meest mooie coachingstrajecten aanbied aan jou en je kind!

Ik zie niet alleen jou en je kind. Ik zie jullie in volledige aanwezigheid van je lichaam, geest en ziel. Alles is altijd met elkaar in energie verbonden.
Ik zie altijd het grotere geheel en ik merk de onuitgesproken woorden en voel de emoties die er zijn. Of je hier nu zelf al bewust van bent of niet.
Ik ga voorbij aan moeilijke en pijnlijke gebeurtenissen en kies ervoor om door te groeien en te ontwikkelen als krachtig zelfstandig persoon.

Als ouder heb je de gouden sleutel in handen om je kind op te laten groeien tot een sprankelend, zelfstandig en krachtig persoon.

Als je mij beter zou kennen dan weet je dat
– Ik altijd thee drink en nooit koffie
– Ik dol ben op de natuur en elk jaar tijd doorbreng in de bergen
– Mijn lievelings jeugdboeken van Thea Beckman zijn
– Ik nu graag boeken lees over de Wet van Aantrekking
– Mijn lievelingsdier van kleins af aan de pandabeer is

Neem HIER contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek.